Szökőkút

A városokat járva köztereken, középületekben, bevásárló központokban egyre gyakrabban találkozunk látványos szökőkutakkal. Csodáljuk kialakításukat, órákig is elnézzük a víz játékát, ahogy mindig megújulva vonzza tekintetünket. A szökőkút mindig a tér, az épület központi attrakciója, az emberek találkozási helye, egy cseppnyi megnyugvás, felüdülés a mindennapi rohanásban. Egy szökőkút tervezése az építész rajzasztalán, vagy talán az Ön képzeletében kezdődik, hogy azután a szükséges műszaki háttér biztosításával méltó dísze legyen környezetének.

Mi sok éves tapasztalatunkat adjuk ahhoz, hogy Ön "vízbe önthesse álmait", hogy elképzeléseiből kiemelkedő látványosság váljék.


Szeretné megtudni hogyan? Kattintson a részletekért!

Szökőkút technikában a legnagyobb referenciával rendelkező hazai cég vagyunk. Ez köszönhető kiváló gépész- és elektromérnökeinknek, akik saját fejlesztéseinkkel nemzetközi színvonalú vízeffektusokat alkotnak a Oase és Safe Rain termékeinek felhasználásával.

Álmodjunk közösen szökőkutakat, vízeséseket, hogy mindig a legszebb arcát mutathassa az örökké változó csoda: a víz.

Margitszigeti nagyszökőkút multimédiás vetítés


Sok százan keresik fel nyári estéken a Margitszigetet, ahol a szökőkút fényjátékaiban gyönyörködhetnek. Idén még változatosabb, új zenékre komponált koreográfiákat táncolnak a vízsugarak, és új látványosságként multimédiás bemutatót is láthat a közönség: a szökőkút vízpermetfüggönyére vetített közel négy perces animációban a magyar kultúra, történelem, tudomány és sport nagyjai jelennek meg.